Saturday, 21 April 2012

Karnival


Assalammualikum. hai ! morning and happy weekends guys.

Maaf, lambat update pasal ni. Saya sangat busy. Hari-hari balik lambat sbb ada latihan sukan and also kawad kaki. ye sbb tu  tk sempat nak update blog. Hai blogg awak sihat?  kita rindu awak tau tak? :p

Pada 14 haribulan 4, dekat sekolah ada karnival krk . Saya masuk tau u.u. besttt gilaaaa tau tak ? tahun ni ikut kumpulan untuk main game point. ye seronokkkk gilaaaaa tau tak. hai saya kumpulan 8. nama kumpulan saya ialah *Friendship Group*. Kumpulan kami kalah. k *tutup muka* :p


                      me and fatin. K dua-dua comel :p

                  me and yassirah. Hai kita sama2 tinggi :p



           me with annur. Sya lebih comel dripada dia :p

 me with fatin and annur. Sape lebih comel? Jawab ! jawab :p

sebenarnya banyak lagi gmbr tapi semua dah letak kat fb. Kalau nak cari k. Okeylah dah tkde idea nak tulis apa lagi. K bye. assalammualaikum.